Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jente 16 føler seg presset til å praktisere religion selv om hun ikke ønsker det selv.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 år. Min far er muslim og min mor er ikke det. Men alliikevel føler jeg et stort press til å praktisere religionen selv om jeg ikke har noe spesielt forhold til den. Dette er vondt og tungt å bære med seg. Jeg orker ikke være blant muslimske venner fordi de presser meg til å bære hijjab og slikt. Min lidensjap er musikk, dessuten er jeg også modell. Dette føler jeg at mennesker rundt meg (religiøse) ser ned på meg. Jeg føler meg udefinert. Har ikke lyst til å knytte meg til en slags religion fordi jeg ikke liker å knytte meg til en bestemt ting. Det blir rett og slett for ekstremt :/ har det veldig vondt med meg selv

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer