Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Skulle ønske at kroppen hadde vært annerledes, er dette vanlig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Før nå har jeg aldri tenkt på meg selv som noe annet enn jente. Når jeg var yngre, viste jeg ikke hva forskjellen var. Jeg spilte både prinsesse og superhelt. Nå som jeg har vokst opp vet jeg at jeg er interessert i både jenter og gutter. Tenkte derfor at jeg bare er en bisexsuel jente. Dette har jo gått greit. Mitt eneste problem er at jeg idag tenkte igjennom dette med kjønn. Jeg tenkte hvor mye bedre livet mitt hadde vært som gutt. Hvor mye mer lykkelig jeg hadde følt meg. Plutselig kom en sånn tanke om at jeg virkelig følte jeg ville være en fyr, men noe stod i veien. Jeg har aldri hatet kroppen min pga at den er min. Jeg vil alltid akseptere den, men jeg skulle ønske den var annerledes. Jeg skulle ønske jeg kunne bestemme hvilke kjønnsorganer jeg ble født med. Det gav så mye mening i det øyeblikket. Og jeg har aldri tenkt på det før. Men jeg vet ikke om det bare er noe sånt alle føler eller om det er noe mer.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer