Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Synes ikke noe om orgasmen til menn.

account_circle

SPØRSMÅL

I fjor begynte jeg å kjenne på at jeg skulle ønske jeg var født kvinne. I år har jeg kjent enda mer på det. Jeg er ikke transe, men jeg hadde foretrukket å være kvinne av disse årsakene: 1. Jeg liker bedre utvalg av klær, og klær til kvinner. 2. Jeg synes ikke noe om orgasmen til menn. Føler jeg går glipp av mye. Spesielt når jeg leser at menn sin varer mindre og mindre med alderen. 3. Mote er en ting, men jeg liker også bedre hud og frisyrer til kvinner. 4. Menn skal være macho og jeg føler meg ikke slik. F.eks. under sex skal menn "gi". Jeg ønsker heller å "ta imot" og kjenne en mann inni meg. 5. Trives bedre i kvinners nærvær. Jeg kan godt være mann, men jeg tror ting hadde vært bedre som kvinne. Hovedsaklig pga punkt 2. Jepp, dette er noe jeg tenker mye på og håper jeg kan legge dette til sides. Jeg hadde byttet kjønn om jeg kunne byttet 100%. Det er jo ikke mulig, men å være mann fungerer det også. Stort sett er det punkt to som gjør meg litt nedfor (tåpelig, jeg vet).

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer