Hopp til hovedinnholdet

Pappa hater homofolk så mye at han kommer til å suge kuken min i sinne!

Gutt 18 år
 

Spørsmål

pappa hater homo folk så mye at han kommer til å suge kuken min i sinne hvis jeg sier at jeg er homo plz hjelp

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 18!

Takk for spørsmål.

Det å finne ut at en er homofil kan for noen være vanskelig. Spesielt vanskelig kan det være om de en har rundt seg hver dag, for eksempel familie og venner, sier negative ting om homofile. Da kan en lett få dårlige tanker om seg selv og tro det vil være umulig å kunne være den en er åpent og fri.

For noen er negative kommentarer om homofile noe som blir sagt uten at en nødvendigvis mener så mye om det. Ofte skyldes det at en aldri har truffet homofile og derfor laget seg oppfatninger som ikke stemmer. Møter en homofile som sitt eget barn eller venn, blir en tvunget til å tenke over hva en egentlig mener og veldig ofte skifter en syn når en forstår at en har tatt feil.

Men, enkelte ganger kan det dessverre skje at en far ikke lærer noe av sitt homofile barn og fortsetter å oppføre seg dårlig. Alle andre rundt deg vil ikke det, og da blir det viktig å ha fokus på de som mener det ikke betyr noe om du er homofil eller ikke. 

Noen ganger kan det være fint å snakke med andre som har opplevd det samme som deg. Du kan chatte anonymt med YouChat eller Ungdomstelefonen. Sjekk ut adresser og mere informasjon om de i vedlagt artikkel.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Bildet er lånt fra www.colorbox.com

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

Les mer

- Jeg er homofil, men tør ikke si det til noen

Gutt sitter og tenker (colourbox.com)

Jeg er homofil, men jeg er redd for å fortelle det til familie og venner. Hva skal jeg si, og hva hvis de ikke takler det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv