Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Født i feil kropp, familien nekter å bruke riktig navn.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 20 år, og født i feil kropp. Om ca 2 år får jeg - forhåpentligvis - begynne på hormoner. Familien - spess søster - nekter å kalle meg ved det nye navnet jeg har bestemt meg for å hete og de sier fortsatt "han" når de snakker om meg ogblir sure når jeg nevner det. Jeg føler meg både såra og sint pga dette.. føler jeg ikke blir akseptert... at det de gjør er en form for mobbing. Hva kan jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer