Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det greit å sende snap av meg selv i bh og g-streng?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 17 år som elsker å bruke bh og g streng og alt av dameundertøy og dameklær da, det er bare så sjukt digg å bruke bh og g streng syns jeg. Jeg pleier å sende bilder av meg selv til jenter av at i jeg bare har på meg bh og g streng, er dette greit? Jeg får en god følelse av å gjør det å blir kåt av å å gjøre det, jeg pleier ofte å ta mamma sitt undertøy og bruke det eller så bruker jeg det som jeg har kjøpt selv og når jeg runker så har jeg på meg dameundertøy og jeg blir ekstra kåt av det. Men jeg lurer på om det er greit at jeg sender bilder av meg selv i bh og g streng til andre på Snapchat?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer