Hopp til hovedinnholdet

Panfil?

Annet 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er født jente, men er veldig usikker. Jeg vet at jeg liker både gutter og jenter. Men jeg føler meg ikke helt jente. Jeg føler meg som gender fluid, bigender eller demigirl. Jeg møtte for litt siden en som er gendertutral. Og bifil er at man er tiltrokket til to kjønn(mann og kvinne). Men jeg liker den så blir jeg da panfil? Sorry for skrive feilene. Håper dere kjønnene hva jeg mener.

Besvart 03.09.2019 19:28
 

Svar
Hei

Den seksuelle identiteten vår tar utgangspunkt i kjønnsidentiteten til de vi blir tiltrukket av.

Hvis du er tiltrukket av noen som definerer seg utenom tokjønnsmodellen, (mann eller kvinne), så kan betegnelsen panfil passe for deg. 

Panfil betyr at man hovedsakelig blir tiltrukket av personlige karaktertrekk til en person, uavhengig hvilken kjønnsidentitet vedkommende har.

Vet ikke om dette ga mening?

Hvis du ønsker flere innspill vil jeg anbefale deg å ta kontakt med chatten til sex og samfunn. Legger ved noen artikler som du også kan se på.

Lykke til!

Hilsen helsesykepleier og spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Jente ringer (colourbox.com)

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnsidentitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjønnsidentitet