Hopp til hovedinnholdet

Liker å gå med g streng, vil gå med bh. Ønsker å få pupper. Hvordan?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en gutt 14 år som liker å gå med g streng og jeg vill gå med bh å ønsker å få pupper hvordan kan jeg få det?

Besvart 22.09.2019 13:07
 

Svar
Hei gutt 14 år. 

Det er noen gutter som liker å gå med g-streng, som ønsker å gå med bh. Det er din kropp og du bestemmer selv hvilke klær du vil gå med.

Noen ønsker også få pupper. Det er flere måter å få pupper på.

Det finnes ulike BH`er med vattinnlegg som kan gi et inntrykk av at du har pupper. Det er også ulike silikoninnlegg som du her kan «lime» til huden med en hudvennlig tape som gjør at de blir seende mere naturtro ut, eller du kan putte de inni BH en.

Hvis du tenker på det å få pupper som er dine, så er dette noe som kan ta tid. 

Det kan være fint å snakke med noen om hva en liker og ønsker. Du kan ringe Ungdomstelefonen. Du kan også snakke med helsesykepleier på skolen eller en fagperson på helsestasjon for ungdom. 

 

Du kan også kontakte ichatten.no for flere innspill. Her svarer helsepersonell som kan mye om dette med kropp, kjønn og helse. 

Det er godt å snakke med noen fordi en vil få gode innspill og spørsmål som kan gjøre at en forstår seg selv bedre. Å snakke med noen som kan mye om dette vil gjøre at du føler deg forstått og tatt i mot, samtidig som du blir bedre kjent med deg selv. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Bildet er lånt fra www.colorbox.com

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Hva er en sexolog?

Hilsen sexologen, ung.no

Fra januar 2017 har en ny gruppe fagpersoner begynt å svare på spørsmål på ung.no – sexologer. Lurer du på hva en sexolog er og hva de kan svare på? Da kan du lese om det her.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnsidentitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjønnsidentitet