Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei! Etter at mine foreldre fortalte at de skal skille seg, har jeg hatt store problemer med å stole på...

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Etter at mine foreldre fortalte at de skal skille seg, har jeg hatt store problemer med å stole på andre mennesker. Denne skillsmissen er for meg at de to jeg stolte mest på(mine foreldre) i hele verden, sviktet meg. Jeg går rundt og er sint og føler meg veldig alene, selv om jeg har mange rundt meg som er her for meg. Mine foreldre skiller seg ikke fordi de krangler, men fordi de mistet forelskelsen et sted på veien- Så jeg føler at de er to om det, og jeg er alene. Er det normalt å føle slik? Jeg går konstant rundt med den følelsen at ingenting kommer til å bli ''normalt'' igjen!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer