Hopp til hovedinnholdet

Gutt 13. Bør han fortelle om kjæresten det til klassen og foreldrene sine?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har blit kysset av mange jenter og de likte det men jeg gjør ikke det. Jeg har blit kysset på kinet av en gutt og han spurte om jeg likte det og jeg svarte ikke jeg bare kysset han på munnen og så spurte han om å bli kjærsten min og jeg sa at jeg skulle tenke på det og nå har jeg svart ja og nå kliner vi hver dag og han har sugd meg. Men skal jeg si det til klassen min og foreldrene mine? Mvh gutt som trenger svar <3 <3 <3 <3 gutter er sexy

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Så fint at du synes gutter er sexy, og at du utforsker seksualiteten din :)

 

Jeg tenker at det er du som må finne ut av hva du har lyst til å si. Ingen har krav på å få vite hva du gjør eller hvem du er sammen med.

 

Likevel er jo ikke dette noe å skamme seg over! Alle mennesker er vi jo født med en seksualitet, som utforskes i puberteten. Det spiller jo ingen rolle om du er kjæreste med en gutt eller jente, begge deler er like bra!Så lenge du er sammen med en gutt som du liker, og kliningen og sugingen er noe du har lyst til, er vel dette helt fint?

 

Jeg kjenner ikke klassen din, eller foreldrene dine. Noen mennesker er veldig åpne, mens andre ikke liker å snakke om private ting. Vet ikke hvordan du opplever dette med de som du har rundt deg?

 

Hvis det er naturlig for deg å snakke med foreldrene dine om kjærester, synes jeg du skal fortelle det. De vil nok synes det er hyggelig. Hvis det ikke er naturlig å fortelle det, ville jeg ha ventet. Mange ungdommmer synes det er kleint å skulle si "alt" til sine foreldre, noen ganger trenger de å utforske ting på egen hånd, og ha litt privatliv.


Kjenn på magefølelsen, lykke til!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingun

 

 

 

Helsesøster
Helsestasjon LHBT, Grunerløkka
lhbt@bga.oslo.kommune.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil / skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil / skeiv