Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg bytte navn i Norge selv om jeg er utenlandsk statsborger?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Jeg ønske å bytte navnet mitt, jeg liker ikke det! Jeg har utledning bakgrunn, og navnet mitt er veldig vanskelig å uttale. Jeg har ikke norskstatborger, har bare oppholdstitaltesle. Jeg er kundekonsulent. Jeg vet ikke hvordan jeg skal gå fram, hvem jeg skal ta kontakt med osv... Tror dere jeg kan bytte navnet mitt når jeg kun har oppholdstilatelse i Norge? :) Mvh Sonja

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer