Homofil gutt, men moren min vil jeg skal gifte meg med ei jente Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Homofil gutt, men moren min vil jeg skal gifte meg med ei jente

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er homofil gutt på 17 år. Familien min er ikke fra Norge. Moren min vil at jeg skal gifte meg med en jente fra samme land som vi kommer fra når jeg blir voksen. Folk i den kulturen, spesielt de eldre, er ekstremt strenge på ekteskap. Du kan absolutt ikke gifte deg med en fra et annet land. Homofili er helt uakseptabelt. Folk blir slått og drept vis de er homofile i det landet. Jeg hørte moren min snakke med en av veninnene sine om folk som ikke gifter seg på "den rette måten". Hun sa at hun ville begått selvmord vis en av ungene hennes var homofile eller giftet seg me noen fra et annet land. Jeg løp inn på rommet mitt og gråt. Hva skal jeg gjøre? Jeg vil ikke gifte meg med noen jeg ikke elsker, eller ende opp alene for resten av livet mitt.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer