Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvorfor er det så mange transfobiske mennesker i verden?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bare lurer på hvorfor det er så mange "transfobiske" personer i verden? Er det vanskelig for et menneske å tenke seg at f.eks en gutt kan være jente på innsiden, uten å klassifisere ham som psykisk syk eller å ha en mental lidelse? Er det umulig for en person/psykolog/psykiater å tenke at det er 7,4 milliarder personer i verden, er det da virkelig logisk å si at alle som oppfører seg som motsatt kjønn er mentalt syke og må inn til behandling av eksperter for å bekrefte at de er hvem de sier de er? Har ikke alle en opplevelse av å være mann eller dame? Hvorfor blir da personer som også opplever å være dame beskrevet som en desillusjonerte, at det er noe de innbiller seg? Ligger det andre grunner bak til at mennesker tenker slik, som lite informasjon eller blir de forvirret og sinte når de ser en transperson? Hilsen en veldig nysgjerrig person...

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer