Hopp til hovedinnholdet

Gutt som foretrekker å gå i jenteklær.

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en gutt på 19 år som foretrekker å gå i jenteklær. Er det noe sted man kan gå ut i jenteklær hvor det er større sjanse for akksept enn andre? Jeg merker også at jeg tennes av kompisen min. Er det greit at jeg tilfredstiller meg selv til bilder av han? Og jeg tennes også generelt av å se på kjoler og lignende, hvorfor det? Er det normalt å bli tent på det?

Besvart 20.08.2018 23:04
 

Svar
Hei gutt 19 år

Så fint du tar kontakt!

Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med andre som liker det samme som deg. Vil anbefale deg å gå inn på hjemmesiden til Foreningen for Transpersoner FTPN og Steensveen ressurssenter for å knytte kontakt.

Det finnes ingen fasit på tenningsmønstre. Hvis du tenner på bilder av kompisen din så er jo dette helt fint! 

Det er også forskjellig hvordan tenningsmønstrene våre utvikler seg. Hvorfor du tenner på kjoler er derfor ikke så godt å si. Uansett er det flere som blir kåt av å se på kjoler og lignende, dette er like fint som noe annet sålenge dette gir en positiv opplevelse for deg.

Håper svaret ga mening, du kan også ta kontakt med Chatten på Sex og samfunn. Legger ved noen artikler som du kan se på.

Lykke til!

 

Hilsen helsesøster og spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Bildet er lånt fra www.colorbox.com

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

Les mer

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnsidentitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjønnsidentitet