Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
Gutt i dusjen (colourbox.com)
Gutt i dusjen (colourbox.com)

 Søsteren min har konfirmasjon om noen uker, men da er det en viktig fotball kamp. Hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Søsteren min har konfirmasjon om noen uker. Mamma sier jeg må være med. Men jeg har en veldig viktig fotball kamp da som jeg må spille fordi det er siste kamp i utak til sonelaget/kretslaget. Hva skal jeg gjøre? Plis SVAR

Besvart 19.08.2017 13:28
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Jeg kan forstå at du ønsker å spille denne fotballkampen siden den er så viktig. Men på en annen side, kommer søsteren din til å bare konfirmere seg en gang i livet. Dette er et stort høydepunkt i livet. Det vil kanskje du også forstå en gang, hvis du velger å konfirmere deg. Det vil komme mange, mange flere fotballkamper utover sesongen, så om du mister en fotballkamp vil ikke det ha så mye å si, selv om det selvfølgelig kan være kjipt. 

Du kan snakke med moren din, og se om det er en mulighet for at du kan spille fotballkampen. Kanskje det er en mulighet for at du kan spille fotball og kanskje rekke konfirmasjonen? Jeg kan ikke gi deg tips til å overtale moren din, men du kan iallefall spørre om hun kan vurdere om du kan spille fotball. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Min fritid: Fotball

Odd-Andre

Odd-André (15) fra Steigen i Nordland kunne vært født med fotballsko på bena. Ung.no har tatt en prat med ham om interessen for fotball.

Les mer

Fakta om konfirmasjon!

Konfirmasjonsvalg - rådhuset eller kirken (ung.no)

Idet du rundar åttande klasse, kjem du ikkje utanom spørsmålet om konfirmasjon. Konfirmasjon har lange tradisjoner i Noreg, men i dag bestemmer du heilt sjølv om du ynskjer å konfirmere deg eller ikkje. Kva er viktig for deg når du tek eit slikt val? Sei meininga di!

Les mer

Hva er konfirmasjon?

Konfirmasjonsvalg - rådhuset eller kirken (ung.no)

Når du avslutter åttende klasse kommer du ikke utenom spørsmålet om konfirmasjon. Det helt opp til deg selv om du vil konfirmere deg. Hva er viktig for deg når du tar et slikt valg?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Konfirmasjon
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om konfirmasjon