Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skrive en konfirmasjonstale?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg skal snart konfirmere meg og ønsker å skrive en tale. Har søkt litt rundt på nettet og funnet tips om hva jeg skal skrive, men problemet er at jeg ikke vet hvordan jeg skal skrive det. Hvordan jeg skal formulere meg. Ønsker å få folk til å le mens jeg holder talen, samtidig som jeg ønsker at det skal høres proft ut. Kan dere hjelpe meg?? Kanskje skrive noen eksempler også.

Besvart 22.03.2018 19:02
 

Svar
Hei

Jeg tror du vil få det hvis du følger punktene fra vedlagte artikkel.
Disse punktene vil få talen til å bli "proff" nok, samtidig som her er muligheter for å være morsom. Ikke minst kan det åpne seg muligheter for morsomheter når du skal beskrive hvordan du ikke føler deg voksen.

Jeg vil anbefale deg til å øve flere ganger på talen, og det er også en god idè  å få noen til å høre på deg. Den som får høre talen kan gi deg nyttig tilbakemelding på hva som fungerer og på hva du kan forbedre.

Lykke til!

Hilsen rådgiver ungdomsskole,  ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Konfirmasjonsdagen nærmer seg, er du klar?

Gutt knyter slips (colourbox.com)

Det er mye å huske på før den store dagen. Hva skulle du egentlig gjøre under seremonien? Hva med talen? Skal du si noe, i så fall hva? Få gode tips til hvordan du skal komme deg gjennom dagen her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Konfirmasjon
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om konfirmasjon