Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg angrer helt sykt på at jeg ikke nøt dagen godt nok.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei for en stund siden ble jeg konfirmert, på selve konfirmasjonsdagen ville jeg bare gråte å var ikke noe særlig glad. Følte jeg ikke fikk tatt bilde med alle i familien å snakke med alle osv. Dessverre så slite jeg med å være rundt mange folk og jeg er ganske sjenert, så jeg tror det ble mye folk. Fikk ikke tatt bilde med en lærer som jeg er veldig glad i, hun kom å så gudstjenesten. Og jeg angrer noe helt sykt på at vi ikke tok bilde...og angre sykt på at jeg ikke nøt dagen godt nok....men den kunne ha blitt verre...

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer