Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har klaustrofobi. Hvordan kan jeg overvinne dette, holde det i sjakk og ikke få panikk?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, til sommeren så skal jeg Kansje til Paris på klassetur å da skal vi besøke the catacomb og det er ganske langt ned i bakken og trange rom og jeg har vældi løst til å se på det. Men problemet er at jeg har klausoforbi, den er ikkje så ille men det er bære når æ e innestengt i et trangt rom å veit at jeg ikke kommer meg ut jeg får panikk. Så jeg lurer på en måte jeg kan overvinne dette til i sommer, hvordan jeg kan holde det i takk når jeg er der og ikke for panikk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer