Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Problemet mitt er at jeg har mange tanker i hodet, folk drar meg inn i sine problemer uten at de tenker på mine følelser og vennene mine snakker stygt om søsknene mine. hva kan jeg gjøre for å få dem til å slutte. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har noen tanker oppe i hodet mitt akkurat nå som jeg trenger hjelp til å sortere. Problemet er at det virker som at alle skal dra meg inn i deres problemer hele tiden uten å ta hensyn til hva jeg mener og føler. Noen gode venner av meg har begynt å snakke masse dritt om lillesøsteren min og har plutselig begynt å avlyse avtaler når ho er med. De prater også dritt om storebroren min. Dette gjør alt så vanskelig for meg å få høre sånne ting, det har b.la ført til at jeg nesten aldri henger med de etter skolen mer, for jeg klarer ikke å si ifra til dem at det er feil. Kanskje fordi at jeg ikke orker å krangle med folk hele tiden og bli uvenn med så mange. Dette skjer veldig ofte og jeg har det så fælt med meg selv pga det at jeg går rundt og har mest lyst til å gråte. Ville ha pratet med mamma og pappa om dette, men mamma sliter litt med noen problemer selv akk nå så jeg føler ikke at det er riktig å snakke med ho og pappa. Jeg har heller ikke noen andre voksne snakke med

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer