Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene til kjæresten min er uenige i at vi ønsker å flytte sammen.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei jente på 17, og jeg er sammen med en på snart 20 år. Vi har vært sammen i 2 år, og vi føler oss begge klare til å flytte ut å leie noe, med tanke på at jeg blir lærling etter sommeren, og kjæresten er snart ferdig med sitt lærlingeløp. Mine foreldre er helt positive til at vi skal leie noe, og hjelper oss gjerne. Men foreldrene til kjæresten min bare er negative og sier vi kaster penger ut viduet, og at vi må vente i noen år, spare penger og kjøpe noe eget. Dette sier de fordi de selv har hatt dårlig økonomi. Men det er ikke det jeg og kjæresten min vil. Vi vil ha noe eget, og vi bryr oss ikke om vi leier, og vi har god tru på at vi klarer å spare i tillegg til leie. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, og hvordan vi skal takle foreldrene hans, de blir super sinte hvis vi leier oss noe istede for å vente noen år. Jeg og kjæresten har kranglet kjempelenge på grunn av foreldrene hans sin mening. Noen tips? Jeg er rådvill og jeg vil flytte ut etter sommeren. Tusen takk på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer