Jeg er en ganske rolig person, derimot går det utover min kjæreste. Hva kan jeg gjøre for å roe meg ned? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg er en ganske rolig person, derimot går det utover min kjæreste. Hva kan jeg gjøre for å roe meg ned?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, mitt navn er Kevin. Jeg er en rolig person, jeg er ganske forsiktig av meg. Jeg blir sjelden sur. Derimot kjæresten min er den eneste som merker sinnet mitt. Med en gang jeg syntes hun gjør noe jeg ikke liker er det ofte at hun får høre det. Jeg sender masse drittmeldinger og begge to blir lei seg. Etter en stund, ca 40 min, så roer jeg meg ned og angrer på at jeg ble så sur, men nå har jeg gjort henne usikker og hun føler hun ikke er bra nok. Dette gjentar seg alt for ofte. Hvordan skal jeg klare å roe meg ned så dette slutter å skje? Takk for svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer