Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjæresten min bryr seg om alle

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en super kjæreste, hun er helt fantastisk.Hun bryr seg om alle.Jeg bryr meg sykt mye om henne, og aner ikke hva jeg skal gjøre: Denne sommeren ble litt kjip for henne. Den ene venninna fikk spiseforstyrrelser, den andre lider av deprisjon og mye annet, mens den tredje sin mor fikk alvorlig kreft. kjæresten min lovte at hun skulle hjelpe dem igjennom det. Og det har hun gjort. I hele høst har det gått mye tid til å snakke, følge, hjelpe dem med ting. I tillegg til det bruker hun masse tid til å vere med meg, og andre. Hun er også opptatt av familien sin og å trene(3-4 ganger i ukn).Også er karakterer veldig viktig for henne(5 og 6 i alt). I det siste har jeg begynt å merke ting. Hun har mørke ringer rundt øynene, blir fort svimmel og bleik. I tillegg er hun ganske stresset. Hun pirker og lager sår på fingrene når hun blir stresset (hun legger ikke merke til det selv). Hun er også oppe midt på natten. Jeg spør dere, hva skjer? Er det stress? Bør jeg gjøre noe? Og hva?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer