Hopp til hovedinnholdet

Hei. Jeg har et lite problem. For en liten stund siden ble det slutt mellom meg og kjæresten min. Men etter en uke ble vi ilag igjen.

Gutt 17 år
 

Spørsmål
Hei. Jeg har et lite problem. For en liten stund siden ble det slutt mellom meg og kjæresten min. Men etter en uke ble vi ilag giejn. Vi krangler ganske mye, og hun blir hele tiden sur og vil ikke fortelle meg hva det er. Nesten alt jeg gjør er feil. Plutselig kan hun bli skikkerilg sur og bare går. Jeg er drittlei av at hun er slik. Vi har prøvd å ordne slik at forholde våres skal funke, men jeg føler det er bare jeg som gir etter, og at hun ikke er villig til å ofre like mye som jeg gjør. Vi begge elsker hverandre, men jeg begynner å lure om jeg bør fortsette å være sammen med henne.
Hva bør jeg gjøre?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til oss.

Det virker på meg som om dere har kjørt dere inn i ett blindspor det er litt vanskelig å komme ut av. Hvis jeg forstår deg rett, har dere snakket endel sammen om forholdet dere i mellom og hva du og kjæresten din forventer av hverandre. Likevel sitter du med en følelese av at det ikke er en likevekt i forholdet mellom dere med tanke på hva dere invisterer i forholdet.

Du spør etter råd i forhold til hva du skal gjøre. Det er ikke lite du spør etter! Til syvende og sist er det du selv som må ta avgjørelsen i forhold til om du vil fortsette forholdet. Før du gjør dette, må du være sikker, eller så sikker som du kan bli, på at du tar den rette avgjørelsen. Ønsker du å satse på dere to, må du formiddle dette til henne, samtidig som du må være tydelig på hva du forventer av henne og av forholdet dere imellom. Hverken du eller henne har godt av å være i et forhold som ikke er tuftet på ekte kjærlighet og vennskap. Ialle fall ikke dersom forholdet skaper mer frustrasjon enn glede. Dette må du tenke gjennom, og så ta en prat med jenta di. Da vil du finne ut om hun forstår deg eller ikke. Så får du ta en avgjørelse basert på det du finner ut av. med hilsen fra Helsebror
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Konfliktløsning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om konfliktløsning


Quiz: Hva vet du om samer?

Hvor mange av samene snakker samisk?