Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Pappa bruker hunden min til jakt.

account_circle

SPØRSMÅL

hei, dette er kansje ikke et veldig viktig sprørsmål.. mn jeg er sikkelig irritert og sur på pappa. jeg har en hund som jeg kjøpte selv, og jeg hater allt som har m jakt og gjøre, spiser ikke vilt og har sakt til pappa at hunden min skal ikke ha noe m jakt å gjøre. han har sakt at han ikke skal trene hunden opp til ettersjøkshund. så når han tok m seg hunden bak huse ble jeg misstenkelig, så jeg spurte han når han kom inn om hva han gjore m hunden min. da sa han ingen ting, og tok meg ikke seriøs i dt hele tatt. så en gang han kom hjem fra tur, hadde hunden min drept noen av kyllingene vi hadde, og da sa jeg dt var hannes feil(pappa`s feil) for att han ikke passet på hunden min godtfokk og att han hadde trent opp tommy(hunden) til jakt ting..... så spurte jeg om han kunne fortelle meg om han hadde trent han når jeg sa att han ikke skulle gjøre dt... da sa han att han hadde gjort dt... så nå er jeg veldi sur på han, og snakker nesten ikke til han, og jeg tror han forttsatt trener han... så jeg lurer på om dt er noe jeg kan gjøre for å si att han ikke skal trene han. dt er jo jeg som har betalt for hunden, er den ikke min da? og jeg føler att pappa ikke tar meg seriøst i dt hele tatt. og av og til får jeg bare lyst til å si att jeg hater han så utrolig mye, for att han ikke tar meg serriøst og hører på hva jeg sier... hva skall jeg gjøre?:O

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer