Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg reise til pappa i Sverige nå når grensen er stengt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, min pappa bor i Sverige og jeg bor i Tromsø.. nå når grensene til Finland er stengt så kommer vi oss ikke dit i påsken, finnes det noen mulighet å komme seg over grensene uansett? Med tanken på corona å alt, om vi ikke kommer oss dit i påsken så får jeg ikke se han før slutten av sommerferien å det er ganske trist.. så jeg lure egentlig bare på om det finnes noen mulighet? Noen papirer man kan skrive under på at man ikke er syk eller sånt?? Pappa bor på en liten plass me bare 300 folk så er ikke fare for å bli smittet der

SVAR

Besvart 19.03.2020 15:11:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Det er ikke alltid lett å være til

Livet kan by på gode og mindre gode opplevelser. Psykiske opp- og nedturer er en del av livet. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder fortsatt

Det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye beskjeder som blir gitt om det er spesielle råd for ditt nærområde.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Til deg som er urolig og redd i disse koronatider

Det er ikke rart at du er urolig i disse dager. Nyhetene har store oppslag om sykdom og dødsfall og myndighetene har innført sterke tiltak for å stoppe spredning av viruset, som forandrer hverdagen til oss alle. Denne artikkelen gir deg råd om hvordan du kan takle uroen.

 

Les mer
account_circle