Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er redd for atomkrig, illuminati og konspirasjoner. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei!!! Jeg har ett stort problem. Jeg spurte noen jeg kjenner(persjonen er 20 år) Om hva illuminati egentlig er, og hun forklarte at det var en organisasjon og sånn. Men når hun kom til den delen om konspirasjonsteorier ble jeg livredd. Det er alt jeg tenker på!!og når jeg leste om det så ble det verre for jeg leste at det er med i kjent sanger hvis man hører sangene baklengs. Og det er jo ikke akkurat tilfeldig at det kommer opp ting om at djevelen styrer alt å sånn. Men problemet mitt er at det kom opp ting om krig, at det liksom vil bli krig og sånn. Men jeg har hatt ett tidligere problem om at jeg er så redd for atomkrig og sånn, jeg får helt panikk bare jeg tenker på det. Men får noen måneder så ble jeg "frisk" på en måte, for jeg klarte å ha en vanlig hverdag og sove godt igjen. Men nå er alt tilbake pluss at jeg er redd for djevelen og illuminati og sånn. Hva skal jeg gjøre?!Pluss at etter jeg leste om det så begynte jeg å krangle skikkelig med søsteren min!Vil det bli krig?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer