Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Skulle kjøpe hasj, fikk tabletter og alkohol. Læreren min og foreldre fant ut av det. Hva skjer nå?

account_circle

SPØRSMÅL

Vi var i Oslo jeg hadde med 500 kroner fordi jeg skulle kjøpe hasj til en kamerat. Når vi hadde fått letet litt så sa dem at dem ikke ville selge fordi vi var for unge. Men når vi skulle hjem igjen så traff vi en mann som satt på trappa på Oslo S. Jeg spurte om hasj men da sa han at han ikke solgte. Men han gidde meg røyk. Når vi hadde pratet litt så gikk vi rundt i byen og jeg fikk baylies og 2 tabletter som skulle gjøre deg glad og "lett" vi spurte mange om hasj så vi fikk det av en person. Jeg fikk nummeret hans og kunne ringe når jeg ville og ringe å spørre om han kunne kjøpe ting til meg. Men hvis han så meg med noe pulver eller sprøyter så skulle han binde meg fast og gjøre noe dumt med meg i en hel uke. Når jeg kom på skolen neste dag så var jeg veldig rar. Lærerene trodde jeg var full. Men etter noen møter fant dem ut alt sammen. Pappa hadde truet kompisen min med å knuse ansiktet hans. Vi var på møte med rektor nå. Hva kommer til å skje videre nå?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer