Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt sex med en ku

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei Ung.no Jeg ble utfordret av noen venner til å ha sex med en ku. Jeg vet ikke hvorfor eller hvorfor jeg gjorde det, men jeg er nå redd for konsekvenser. Kan jeg bli straffet, og kan jeg få en kjønnssykdom? Vennligst ikke vis dette til politiet, jeg vet at det jeg gjorde var galt og jeg er redd. Det jeg ønsker mest å vite er om jeg kan ha fått en kjønnssykdom av det jeg gjorde. Hilsen angrende gutt Ikke anmeld meg.

Besvart 26.07.2019 17:37
 

Svar
Hei

Bra du sjekker opp det du lurer på. Ung.no kommer ikke til å anmelde deg. Du er ikke alene om å ha gjort noe som man i etterkant tenker er en dårlig ide. De fleste ungdommer gjør noe de angrer på i løpet av ungdomsalderen.

Det er lite sannsynlig at du får noen kjønnssykdommer av det du har gjort. Hvis du får noen plager i underlivet kan du sjekke deg ved helsestasjon for ungdom. Det er gratis og de som jobber der har taushetsplikt. 

Det du har gjort er ulovlig og straffbart ja. Ikke gjør noe liknende igjen. Det er ikke lov å ha sex med dyr. Ta dette med deg som en læresituasjon, slik at du unngår å komme i en liknende situasjon igjen. Ikke la deg presse til å gjøre noe du er usikker på om er greit. Du har selv ansvar for det du sier og gjør. Gode venner bør unngå å presse hverandre til å gjøre noe ulovlig.

Lykke til videre.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Helsepersonell har taushetsplikt

Helsesykepleier og taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kriminalitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kriminalitet