Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ecstasy i postsending

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurte bare på hvor stor sjansen er for at man blir tatt i post i butikk om du f.eks bestiller 100 ecstacy piller. Er det slik at de sjekker pakker som kommer inn til dem og tar folk på fersken når de skal hente pakken, eller er sannsynligheten mindre at de vil merke noe? Hvor stor sannsynlighet er det for at man blir tatt for å kjøpe større mengder narkotika på nett? Om ikke Ung.no kan svare på sånt kan du svare fra din egen personlige så nøyaktig som du tror? Takk for svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer