Hopp til hovedinnholdet

Jeg har krasjet bilen til mamma. Skal jeg si det til henne?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, i går kveld så ble mamma veldig sur på meg så jeg tok bilen hennes og kjørte langt inn i skogen på en grusveg, jeg klarte å krasje i ett tre så bilen er helt ødelagt. Jeg har sovet i skogen i natt og er veldig usikker på om jeg skal stikke av eller dra hjem til mamma for å fortelle mamma hva jeg har gjort. Hva skal jeg gjøre?

Besvart 13.09.2019 11:05
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!
 

Jeg håper alt har løst seg for deg når du får svaret fra meg.

Det du har gjort er veldig dumt, og ikke mist farlig. men gjort er gjort, og du må stå for det. Det aller beste er å fortelle det til mamma så raskt som mulig. Om du fremdeles er ute i skogen, er nok mamma veldig redd for deg.

Det blir nok noen konsekvenser for det du har gjort, men likevel er det best å stå for det. Håper det ordner seg for deg :-)

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Disse lovbruddene gir prikker i førerkortet

Politimotorsykkel (colourbox.com)

Målet med prikkbelastning er å hindre uforsiktig kjøring for å få ned tallet på antall skadde og drepte i trafikken. Her kan du lese hvilke synder som gjør at du kan få prikker på førerkortet.

Les mer

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting i livet ditt? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere? Her får du tips til hvordan du kan gå fram.

Les mer

- Kjører bil uten å ha lappen

Bil

Vi skulle hjem fra fest, men han som eide bilen hadde drukket, og ingen av oss andre hadde lappen. Siden jeg har øvelseskjørt masse tok jeg på meg å kjøre ham og de andre hjem. Hva er straffen for å kjøre uten lappen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kriminalitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kriminalitet