Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har mistet masse 1200 kr kontant og kortet mitt, oppi en pengepung som jeg la oppi en pose

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er kjempe fortvila, fordi jeg har mistet masse penger! Jeg var på shopping og hadde med meg 1200 kr kontant og kortet mitt, oppi en pengepung som jeg la oppi en pose (jeg vet jeg var dum som la det oppi posen, men hadde ikke noe annet alternativ) med to nye t-sjorter jeg hadde kjøpt meg. Når er den posen borte! jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å får tilbake pengene mine... kan du være til hjelp? Jeg har sperra kortet, men hva mer ka jeg gjøre? Jeg er så fortvilla og sur nå, og da kan det ende opp med at jeg slenger og kaster ting rundt meg. Siden jeg bir så irritert på grunn av jeg har klart å mista posen. Jeg har værte gjennom alle kjøpesenterene å sett etter, men ingen ting å se... Hjelp meg plis, er kjempe fortvilla! Tusen takk for den hjelpen jeg får.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer