Krangler med en venn. han truet meg med vold, kan jeg anmelde det? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Krangler med en venn. han truet meg med vold, kan jeg anmelde det?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg hadde en venn for ikke sånn altfor lenge siden som til slutt ikke ville ha med meg å gjøre. Han sa til meg på snapchat "jeg vil ikke ha noe med deg å gjøre", "jeg kan slå deg ned lett, men da begynner du bare å grine" og noe mere, men det husker jeg ikke akkurat nå. Men jeg har ikke noen bevis på det lenger... for har fjernet han som venn på Snapchat. Også har jeg en annen historie på facebook med samme personen. Men der har jeg bevis og der så sier han at han angrer skikkelig med det han sa, og da spør han om å bli venner igjen men han sa også at han var bare sur på noen andre som en unnskyldning, men det vil jeg selvsagt ikke siden jeg vil ikke ha sånne venner som det. Etter noen dager så skriver han en litt lang melding på FaceBook om at han vil finne på masse sammen med meg igjen og hvor mye jeg egentlig hvor mye jeg betyr for han, men så sier jeg fortsatt nei, men så skriver han "Så det jeg skrev betydde egentlig ikke en jævla dritt!" kan man anmelde disse sakene?

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer