Problemer med familien etter å ha levert anmeldelse etter voldtekt. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Problemer med familien etter å ha levert anmeldelse etter voldtekt.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 år og har anmeldt en 16 år gammel gutt for noe seksuelt han har gjort mot meg (husker ikke hva politiet kalte det). Vel, det har seg sånn at det er jo da sønnen til kammenraten til pappan min. Pappa (og stemor) ble ikke så særlig fornøyd, egentlig ble de forbanna for meg. Men alle, altså: Vennene mine, helsesøster, lærer, mor og politiet er enige i at det er så alvorlig at det var riktig. Men pappa mente at vi heller kunne møtes og ta en prat, men det virker ikke som om han har fått inn i huet at det er av han fyren jeg anmeldte at jeg har tatt selvskader og hatet meg selv. Han fikk meg til og gjøre ting jeg ikke viste hva var. Jeg var ca 9 år første gangen jeg gjore noe "ekkelt". Og har plaget meg siden. Problemet mitt er: Pappa og ste moren min støtter meg ikke, nei, de er jo helt i mot meg!!!! Jeg blir så lei meg, og de ble så sinte på meg, at jeg vil ikke til dem! Og det er ikke lenge til jeg og han fyren skal møtes og gjøre noe jeg ikke husker hva var! jeg får ikke noe støtte i dette. Jeg vil at pappa skal skjønne at dette vil endre livet mitt. Jeg har vært så usikker på meg selv, og har vært redd for at noen skal ta meg. Og jeg trudde dette var normalt før, for ca 2 år siden. men så hadde vi et kapittel om nettopp dette i naturfag. Da skjønte jeg at dette var "unormal" på skolen. Pappa vil ikke støtte meg. HVA SKAL JEG GJØRE!? Jeg er aleine føles det! Jeg får en klump i magen ved tanken på at min egen far, altså en av de 22 som skal støtte deg live ut, ikke gjør det! Altså han med mest makt over deg, han gjør ingenting! PLIS! HJELP!

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer