Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med rødming.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter med rødming.. jeg blir veldig rød og varm i ansiktet helt uten grunn.. dette plager meg veldig, og dette går utover mitt sosiale liv. Det behøver ikke å være en situasjon hvor det skjer noe pinlig når det skjer. Det skjer også når jeg er alene og jeg skjønner bare ikke hvorfor det er sånn. Det er sinnsykt ubehagelig, og livet blir ikke akkurat lettere med dette problemet.. sitte som en glødelampe flere timer om dagen er ikke mye gøy.. når jeg sitter her å skriver dette er jeg også rød i ansikter og varm som faen.. vet ikke hva jeg skal gjøre.. vil ikke på skolen lenger heller pga dette, så det går utover det sosiale og det går utover skolen og fraværsgrensa.. jeg kan ikke droppe ut heller, siden dette er siste året på vgs.. håper dere kan komme med tips eller hva jeg kan gjøre. Bør jeg tilkalle lege? Bør jeg bruke noen hudkremer som hjelper? Hilsen gutt 17.

SVAR

Besvart 30.10.2017 15:52:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du det er flaut å rødme?

Er du redd for å rødme når du skal snakke høyt i klassen, eller når en du liker ser på deg? Det viktigste er å akseptere at det kan skje.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle