Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri hatt mulighet til å dra forhuden noe særlig langt bak

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke om jeg er inne på rett kategori, men får vel prøve meg. Nå har det seg slik at jeg i en alder av 18, snart 19, aldri har hatt muligheten til å dra forhuden noe særlig langt bak. Når jeg onanerer, gjør jeg dette ved å dra forhuden så langt tilbake som mulig, som som oftest er slik at jeg bare kan se tuppen av penishodet, det går rett og slett ikke lengre "nedover". Penishodet er som regel veldig sårbart, og det svir dersom jeg prøver å berøre det. Har lest litt på internett hvor det blant annet står at en kanskje må igjennom en mindre operasjon (snitte forhuden), er det virkelig det som må til? Eller er det bare at jeg er litt sent ute i puberteten? Bekymret 18åring.

SVAR

Besvart 25.01.2018 21:58:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle