Hopp til hovedinnholdet

Det gjør vondt øverst i penishullet og det svir veldig når jeg urinerer...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, gutt 19 her. Jeg har vært på backpacking i sør-Asia i snart 1 mnd og opplever smerter i penisen. Jeg onanerer normalt 4-5 ganger i uken, men ettersom at jeg er på tur har jeg ikke hatt muligheten til dette siden jeg dro. Det gjør vondt øverst i penishullet og det svir veldig når jeg urinerer. Jeg opplever også at det kommer små mengder med sæd uten grunn. Er dette normalt? Jeg er redd for at det kan være urinveisinfeksjon, men samtidig står det på nette at urinveisinfeksjon også kommer med smerter i mage og til tider blod ved urinering. Noe som jeg ikke har opplevd enda. Det har gjort vondt i ca. 4 dager nå. Hva bør jeg gjøre, må jeg oppsøke en legge, og hva tror dere dette kan være? Takk på forhånd! - Gutt 19

SVAR

Besvart 10.04.2019 10:40:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle