Hopp til hovedinnholdet

Gjennomsiktig klissete utflod hver dag, lukter vondt. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg får gjennomsiktig og litt klissete utflod hver dag, og det lukter litt vondt, så jeg fant en canesten som jeg har hørt hjelper. Jeg har tatt det på i 3 dager nå, og jeg føler at det kanskje har blitt verre. Det lukter vondere enn før, og jeg får mer utflod nå. Betyr det at det begynner å funke eller skjer det fordi at canesten er ment for sopp i under livet (Noe jeg er sikker på at jeg ikke har) Jeg har hatt mensen mange ganger før, og jeg trodde at man stoppet å få utflod hvis man allerede har fått mensen

SVAR

Besvart 29.07.2020 23:14:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Lukt fra underlivet

Alle, både gutter og jenter, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen er fullstendig luktfri, men det skal ikke lukte vondt.

 

Les mer
account_circle