Hopp til hovedinnholdet

Har spørsmål om hvordan det er normalt å se ut rundt tissen, vagina, lukt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Dette er et kleint tema jeg ikke tørr å spørre noen andre om. Jeg tenker av og til på at mine nedre deler ser rare ut. Liksom tissen vagina og alt det. Jeg er kanskje beskyttet for at min ser rar ut eller at det er noe galt med den. Rundt det hullet der man har mensen og sånt er det en litt ruglete del med hud rundt selve åpningen. Er dette normalt? Hvordan er det egt en normal og sunn vagina skal lukte? Hvordan vet jeg om det er noe galt med min vagina (jeg har fått mensen og sånt assa)? Min luker til tider surt eller stramt, og jeg er redd for at når jeg har sex skal han syntes det lukter rart eller no. Jeg opplever også at utfloden min kommer i klumper av og til. Er det normalt? Og er det vanlig at man har utflod hele tiden? I moderate mengder. Takk

SVAR

Besvart 02.02.2021 11:47:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lukt fra underlivet

Alle, både gutter og jenter, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen er fullstendig luktfri, men det skal ikke lukte vondt.

 

Les mer
account_circle