Hopp til hovedinnholdet

Jeg syns det høres ekkelt ut med suging og slikking

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg leser og hører og ser på filmer og slikt ofte at gutten blir sugd og at de spør om det og at de liker det veldig godt. Og At jenta blir slikket i vaginan og fingra eller fingrer seg selv. Jeg synes det er utrolig ekkelt og tenker jeg aldri selv skal gjøre det.. Mine venner mener at det er feil og at det er ting de gjør og liker.. Er det meg det er noe galt med? . Jeg er heller ikke lesbisk jeg synes også det er ekkelt...(unnskyld). Men jeg vet ikke hvorfor jeg føler det slikt på alle disse tinga. Takk på forhond! Utrolig bra side forresten. Siden er veldig hjelpefull og dere gir utrolig hjelpefulle svar. J14

SVAR

Besvart 22.08.2014 10:12:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Set dine eigne grenser

Alle menneske har rett til å setje sine eigne grenser for kor nærgåande andre får lov til å vere. Dei fleste menneske må stoppe opp eit godt stykke unna. Andre får lov til kome nærare, og nokre får kome veldig nær.

 

Les mer
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
account_circle