Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på mye om kropp, sex og pubertet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13 år som har mye jeg lurer på innen kropp/sex/pubertet. 1. Er det aldersgrense på visst to jenter har sex? 2.Hvor gammel bør man være for og skaffe seg en vibrator? 3. Jeg har lyst på en kjæreste, men ingen liker meg, fins det noen nettsider der de som er mellom 12-18 år kan finne en kjæreste? 4. Hvordan kan man få brystene til og se større ut? 5. Jeg har en halvsøster som ikke vil ha kontakt med meg. Hun bor hos mammaen sin, men vil ikke ha kontakt med verken meg eller pappa, hva kan jeg gjøre? 6. Hvordan dekker man over kviser? 7. Jeg har hodepine vær eneste dag, og har et ENORMT søt sug. Hva kan det skyldes? SVAR FORT VÆR SÅ SNILL!!!

SVAR

Besvart 13.05.2017 15:37:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Kviser - akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle