Hopp til hovedinnholdet

Væske ut fra penis som er helt gjennomsiktig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg har nylig fått meg kjæreste og når vi koser og hooker og ja gjør ting som gir meg stå, så kommer det en væske ut av min penis som er helt gjennomsiktig. det kommer mye og det går gjennom boxeren og lager flekker på buksa. da ser det ut som jeg har kommet nesten. det kommer ikke når jeg runker men jeg tror det har noe med at når jeg runker så varer det ikke så lenge som med kjæresten min vi kan ligge å kysse i flere timer. jeg prøvde å legge papir inne i forhuden en gang men det gikk ikke i det hele tatt det kom en flekk med en gang. jeg har ikke hatt så mye fysisk kontakt med jenter før denne kjæresten og er ikke vant til mye av det og det gjør at jeg får stå av små ting. men det som er problemet er den væsken som kommer fra penis det kommer uendelig mye av den så lenge jeg har stå

SVAR

Besvart 20.05.2020 12:31:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kondom

Kondom er det eneste sikre prevensjonsmiddel som gutter kan bruke. Kondom beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Puberteten starter som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter. Det er umulig å forutse hvor raskt endringene i kroppen kommer til å skje, men rekkefølgen på endringene er ganske forutsigbar. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle