Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det mulig at jeg kan få tilbake førerkortet/retten om jeg legger fram alle faktaene?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ble tatt i en fartskontroll i en lang strekning hvor fartsgrensen er 70 og jeg hadde 123. På denne strekningen var det ingen trafikk og jeg la meg på midten av veien for å kunne være klar til å gjøre en unnamanøver i tilfellet det skulle skje noen uforutsigbar hendelse, samtidig som jeg hadde på langlys om det skulle komme noe fra de mørke grøftene. Grunnen til at jeg kjørte såpass, var at en i familien hadde et epileptisk anfall, slik at jeg måtte raske meg hjem for å bistå, men etter at jeg ble stoppet og før jeg fikk snakket med betjenten hadde jeg fått vite pr. tlf. at anfallet hadde gått over og alt var i orden. Jeg følte det da at det hele var idiotisk (vi har en intern bestemmelse i familien om at vi ikke skal si noe om helsen til denne personen til andre enn ambulansepersonell), så jeg ga en annen forklaring og tilsto det hele, mistet førerretten, men ennå ikke fått vite for hvor lenge. Er det mulig at jeg kan få tilbake førerkortet/retten om jeg legger fram alle faktaene?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer