Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva er reglene for å kunne være ledsager under øvelseskjøring ?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Dersom den jeg pleier å øvelseskjøre med har blitt fratatt førerkortet, må vi da vente 5 år etter at han har fått tilbake førerkortet, før jeg kan øvelseskjøre med han igjen? For eksempel, la oss si at en person har blitt fratatt førerkortet i rundt 3 mnd. Når den personen har fått tilbake førerkortet etter den perioden, og har lov til å kjøre igjen, må vi da vente i 5 år til før den personen kan være ledsager ved øvelseskjøring? Selv om vedkomne har hatt førerkortet sammenhengende i over 15 år før det ble fratatt?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer