Hopp til hovedinnholdet

Hvor kan jeg finne forsikring for firehjuls moped?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Jeg lurer egentlig enkelt og greit på hva prisen på ansvarsforsikring på 4hjuls moped er? jeg har nettop tatt klasse t førerkort med AM147 i tillegg. lurer bare på hva ansvarsforsikring vil koste på en atv som holder kravene for AM147.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Ansvarsforsikring er viktig og man vil naturligvis ha den beste forsikringen til den beste prisen. Vi vet ikke prisen, men du kan få tilbud på nettet. Siden du er under 18 år er det foreldrene dine som må undertegne forsikringen for deg. På nettet kan du finne prissammenligningsverktøy for blant annet moped og ATV. Tenk på hva du trenger før du bestiller. Er ATV-en helt ny så trenger du en bedre forsikring enn hvis den er gammel og brukt. Lykke til!  


Vennlig hilsen
Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og vi hjelper deg med å løse ditt forbrukerproblem gjennom råd, veileding og mekling hvis du og selgeren blir uenig. 

Du finner mer informasjon på forbrukerrådet.no

Følg oss på facebook/forbrukerradet og twitter/forbrukerradet 

 

 

 

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du en forbruker?

Handlevogner (colourbox.com)

Vi er alle forbrukere når vi shopper, surfer på nettet og mottar reklame. Men visste du at forbrukere også har rettigheter?

Les mer

Mopedlappen fra A til Å

Gutt på scooter (colourbox.com)

Skal du ta førerkort for moped klasse AM 146? Føreropplæringen for moped innebærer både trafikalt grunnkurs og praktisk kjøreopplæring.

Les mer

Tips til Google-søk

Søk på nettet Google

Noe du trenger svar på? Trenger du stoff til en skoleoppgave? Slå det opp på nettet! Her får du noen tips for å gjøre et best mulig søk i Google!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forsikring
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forsikring