Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Hei ! Hvor mye vil det koste meg å ta førerkort på lett motorsykkel og eie en sykkel ?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 14 år, snart 15 og jeg lurer på hva det vik koste meg og ha en lettmotorsykkel i året? Jeg tenker på lappen og hva det vil koste meg å ha en i året generelt og hvor mye det evt koster å bytte tank på en yamaha 125. Og en ting til, hvor mye vil det koste med kjøretimer? Takk på forhånd. Beklager dårlig skrevet

Besvart 08.01.2018 10:36
 

Svar
Hei

Det er litt vanskelig å si siden det kommer an på hvor flink du er selv og hvor mye du kan øvelseskjøre privat, men førerkortet til lett motorsykkel kommer nok fort opp i en ca 20 -25000,- Når det gjelder å eie en sykkel vil kostnaden der være forskjellig ut fra type sykkel, selskap, hvor mye bonus eller fordeler du har på avtalen osv. Du må ta kontakt med et forsikringsselskap når du vet mer om type sykkel du vil ha.


Hilsen Statens vegvesen i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette er trafikalt grunnkurs

Trafikalt grunnkurs (colourbox.com)

Før du har lov til å øvelseskjøre privat eller ved en trafikkskole, MÅ du ta trafikalt grunnkurs. Det obligatoriske kurset er på 17 kurstimer.

Les mer

Førerkort for motorsykkel (A, A1 og A2)

Motorsykkel

Føreropplæringen for lett, mellomtung og tung motorsykkel følger fire trinn i bestemt rekkefølge, slik at du alltid får utbytte av undervisningen på neste trinn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Førerkort
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om førerkort