Hopp til hovedinnholdet

Hva er riktig om lastsikring av tilhenger og hva kan jeg stole på ?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hva er riktig om lasting av tilhenger. I teoriboka står det at det er bedre med en forlastet tilhenger, mens på teoriprøver på nettet står det at det er bedre med en baklastet. Dette er gratis teoriprøver da. Trodde at teoriboka veien til førerkortet klasse b var kvalitetssikret

Besvart 19.02.2019 10:53
 

Svar
Hei

Boka "Veien til førerkortet " er pensum til førerkortet sammen med arbeidsboka. Det finnes masse stoff og prøver på nettet også ,men hvis du har funnet noe på nettet som sier motsatt av boka, så bør du stole på boka. 


Hilsen Statens vegvesen i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette må du gjennom for å få førerkort for bil

Frontspeil i bil (colourbox.com)

Alle som skal ta lappen, må gjennom fire trinn som skal bidra til å bringe deg fram mot førerprøven. Les mer om hvordan du får førerkort for bil her.

Les mer

Søk om førerkort på nett

Bil og Statens vegvesen (colourbox.com)

På selvbetjeningstjenesten "Din side" på vegvesen.no kan du blant annet søke om førerkort, utvidelse av førerkort og følge hvordan du ligger an med obligatorisk opplæring. Les mer om "din side" her.

Les mer

Teoriprøve for personbil (klasse B)

Trafikkskliter (ung.no)

Usikker på når du kan melde deg opp til teoriprøven? Og hvor mange prosent må du ha riktig for å bestå prøven? Få svar på alt du lurer på om teoriprøven for personbil (klasse B) her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Førerkort
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om førerkort