Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten til moren min er en skikkelig ekkel rasist.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 15 år og kjæresten til moren min er en skikkelig ekkel rasist han prøver alltid å få oss til å le og vært ord han sier tror han er morsomt men det er bare rasistisk og han snakker om at en dame han satt vedsinav ytinga så mye men han er den som stinker noe hjevelig jeg kunne lokte på id korte hans og lukta vår der. Og han vær ikke der engang. Og det han så om denne damen var noe som" jeg så en utenlandsk dame som stinker så hjevelig og jeg måtte holde pusten " Jeg må holde pusten min når han står i nærheten eller ligger da for det er det han gjør hele tiden. Han har aldri blitt kalt rasist men alle på skolen min kaller meg det og jeg er ikke det. Hvorfor er det alltid sånn at ingen oppdager sånne monstre. Bare jeg . Syns synd på mamma hun fortjener ikke å hå en sånn dritt vandrende i huse vårt ikke jeg eller noen andre heller

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei!

Det var veldig trist å lese meldingen din. Dessverre finnes noen mennesker med holdninger som det. Det er fælt at du skal måtte høre slikt hjemme.

At kjæresten til moren din har rasistiske holdninger, virker bare som en del av problemet. Vi håper at du finner noen å snakke med om dette. Hvis du trenger noen å snakke med, om hva som helst, kan du se her: www.korspahalsen.no (tjenesten drives av Røde Kors).

Hilsen Antirasistisk senter i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rasisme
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rasisme