Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan gjøre en forskjell for å sikre menneskerettigheter rundt omkring i verden?

account_circle

SPØRSMÅL

HEI! Jeg brenner veldig for feminisme, homofile retter, at kvinner skal velge abort osv selv, og jeg har fått med meg at det er en liten "revolusjon" på gang i verden (snakker om Russland, Hellas, Texas, Brazil ++) som handler om dette. Det er noe jeg brenner skikkelig for! Jeg har lyst å gjøre noe for å støtte feministene, homofile, abortgreiene o.l.. Men jeg vet ikke hva jeg kan gjøre. Det jeg har lest i media er ting jeg føler ser på "revolusjonen" som en negativ ting. Jeg har merket at det er veldig få i Norge som får med seg at dette skjer i verden, og det irriterer meg! Jeg vil at dette skal bli satt ut i lyset, og gjort noe med. Jeg vil hjelpe, jeg vil Norge skal hjelpe, og jeg vil kunne gjøre noe! MEN jeg er 15, jeg er livredd for å snakke med folk (sosial angst) og jeg vet ikke hvordan jeg kan gjøre en forskjell. Kan dere gi meg tips til hva jeg kan gjøre som kan hjelpe? På forhånd, takk for svar! :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer