Har fått uønskede dickpicks Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Har fått uønskede dickpicks

account_circle

SPØRSMÅL

Hei For ikke så lenge siden så la en gutt til meg på snapchat. Jeg la han til jeg og, da jeg bor i en ganske stor by og det kan hende at vennene mine kjenner han eller noe. Etter et par dager begynte han å sendre bilder av seg selv uten tshirt på og noen ganger helt uten klær. Da dette skjer sånn ibland og jeg egentlig ikke bryr meg så mye hvis det er sånne ting ignorerte jeg det. Men i dag så sendte han et bilde der han viste frem halvparten av pikken sin, og spurte hvis jeg hadde lyst å se mer. Jeg svarte at nei, det har jeg ikke lyst til. Og da begynte han å si ting som ‘lever du ikke’ ‘du må ha et ganske kjedligt liv’ etc etc, og jeg sa at jeg var lesbisk og under 16 men han fortsatte. Jeg sa og til han at jeg kommer si ifra til politiet da det han driver med er seksuell trakassering. Han fjerna meg fra snapchat etter det. Kan jeg gå til politiet og anmelde han uansett hvis jeg ikke veit hvem det er? Jeg har screenshots og brukernavnet hans på snap fortsatt på tlf.

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer