Diskriminerende kommentarer fordi jeg er same Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Diskriminerende kommentarer fordi jeg er same

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg er ei jente på 13 år og er same. Jeg får ofte en del spørsmål av folk om hvordan det er osv. noe jeg syns er helt OK siden de rett og slett bare er nysgjerrige og vil vite mer om samer. Men enda oftere blir jeg mobbet for å være den jeg er. Jeg risikerer å bli kalt stygge (rasistiske) ting bare for å feks. vite hvor Kautokeino er (jeg bor i Oslo)! Noe som ikke er ok i det hele tatt! Lærene bryr seg ikke og de kan også noen ganger være med på ertingen. Så mine spørsmål er: - hva og hvorfor har folk noe imot samer? - hva kan jeg gjøre for å få en slutt på det?

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer